Specialfragt

Specialfragt - Påkrævet jagttegn og våbentilladelse

Hvis du ønsker at købe våben og ammunition, skal du have en jagttegn. Du skal også have en våbentilladelse, hvis du vil købe en pistol med lyddæmpere eller fængselskapsler.

Dansk våbenlov

I henhold til dansk lovgivning skal "bekendtgørelse om våben og ammunition m.v." våben, lyddæmpere og ammunition m.v. transporteres sikkert. Ribe Jagt og Fiskeri leverer våben og ammunition med specialfragt for at opfylde de danske lovkrav. Nogle vare kan ikke sendes med det samme. Det drejer sig bl.a. om våben, våbendele, skæfter med piber mv. fænghætter, patroner eller anden ammunition, krudt lyddæmpere.

Sådan gør du

Hvis du vil købe et våben, skal du bestille det ribejagtogfiskeri.dk Når du så har bestilt det, skal du sende tydelige kopier i god kvalitet af dit jagttegn og din våbentilladelse til os på mail@ribejagtogfiskeri.dk. Herefter modtager du en mail fra os med oplysninger om det våben så du har bestilt, hvilken våbentilladelse/registrering du skal ansøge om, eksempelvis hvis du bestiller et haglgevær eller en riffel.

Herefter skal du udfylde alle blanketterne i henhold til våbenloven på politiets hjemmeside. Bliver din tilladelse godkendt hos politiet vil du modtage. Du vil modtage godkendelsen fra politiet i din E-boks og kan derefter kontakte os for yderligere aftaler om levering. Særlig fragt og levering til alle brofaste adresser i Danmark.

Prisen for specialfragt er 550kr

Leveringstid for specialfragt (våben)

Særlig fragt tager ca. 8-10 arbejdsdage, efter at ansøgeren har sendt sin våbentilladelse ind. Du og vi i Ribe Jagt og Fiskeri afgør hvilken du dag du er hjemme og kan modtage din vare, vi forsøge at levere på den ønskede dag. Der er dog en chance for at vi i perioder er fuldt booket hos transporten for særlig fragt, så det kan tage længere tid end de 8-10 dage.

Modtagelse af specialfragt (våben)

Du skal være hjemme på den aftalte dato og adresse. Levering sker mellem kl. 8.00 og 16.30. Du kan kun få udleveret våben, ammunition, krudt, lyddæmpere og fænghætter fra os, hvis du er personligt mødt op med gyldigt jagttegn, gyldig våbentilladelse og gyldigt billede id så som kørekort eller pas. Det betyder, at ingen andre end dig selv ikke kan udleveret disse varer på vejene af dig.

Kontakt os

Ribe Jagt og Fiskeri
Industrivej 68
6760 Ribe
Tlf.: 76 88 98 88
mail@ribejagtogfiskeri.dk