Retur og reklamation

Fortrydelsesret

Hvis du handler på Ribe Jagt og Fisker, er købet omfattet af forbrugerbeskyttelsesreglerne, og din fortrydelsesret er 14 dage.

En af rettighederne er, at du har 14 dages fortrydelsesret til at returnere en vare til os, hvis du ikke kan lide den, eller hvis den ikke er som lovet, inden for 14 dage efter modtagelsen.

Hvis du fortryder dit køb, skal du give os besked. Du er forpligtet til at give os besked inden for de første 14 dage efter, at du har modtaget varen.

Hvis du fortryder et køb, inden varerne leveres til dig, bedes du kontakte os om at du ikke ønsker at få varerne leveret alligevel.

Send os en email eller brug vores kontaktformular, og husk at gem dine kvitteringer/købsbeviser.


Reklamations

Du har to års reklamationsret på en vare, hvis den viser sig at have en defekt, eller hvis årsagen til defekten var til stede, da du modtog den. Reklamationsperioden starter den dag du modtog varen.


Klage

Hvis der er et problem med produktet, og du og vi ikke kan blive enige om, hvad der skal gøres, kan du klage til Center for klage løsning.


Læs vores handelsbetingelser

Læs, hvad vi som virksomhed siger om vores egen rolle i handlen. Vi oplyser dig om dine rettigheder, hvis der blandt andet er noget galt med produktet. Læs vores handelsbetingelser.


Betalingskort

Har du betalt med betalingskort, vil du i tilfælde at tilbagebetaling fra modtage betalingen på samme kort som du betalte varerne med.

Køb af brugte varer

Hvis du vil købe brugte våben hos os, anbefaler vi du altid betaler med et betalingskort.


Købeloven og brugte vare

Købeloven gælder også for brugte varer. Det gælder f.eks. også for brugte våben. Når du køber disse ting hos Ribe Jagt og Fiskeri, har du to års garanti.

Det kan være svært at afgøre, om et eventuelt problem skyldes varen, eller om det skyldes, at den var gammel, brugt eller bare slidt. Hvis du mener der er noget galt, skal du kontakte os.

Vi vil stille disse eller lignende spørgsmål, hvad er der galt med varen? Hvad har vi lovet dig, eksempelvis at den ville være perfekt? Er det noget, der sker, når en vare bliver gammel, som f.eks. ridser eller brudstykker? Mv.


Bytning af brugte vare her under våben

Hvis du køber eksempelvis køber et brugt gevær hos os, findes der ofte ikke andre lignende. Du kan derfor ikke få bytte det, hvis vi ikke kan reparere eller rette fejlen/skaden eller tager lang tid at få specielle dele hjem. Tager vi varen tilbage, og du får dine penge tilbage.

Reklamationsretten følger varen


CVR-registeret

Ribe Jagt og Fiskeri er en dansk virksomhed og vi er registret i det danske CVR-register. Læs mere i Cvr-registeret.


Lovgivning

Relevant lovgivning: Forbrugeraftalelovens §§ 18-25 (fortrydelsesret)
Råd og rettigheder på nettet: forbruger.dk