Leveringsinformationer

Levering

Vi tilbyder disse leveringsmetoder. Tjek dit postnummer for at se, om det er gyldigt for den leveringsmetode, du ønsker. Tiden kan variere fra 1-4 hverdage, men bestillingsvarer har generelt brug for mere tid.

Alle produkterne i din ordre vil normalt blive sendt sammen, og der er ingen anden måde at ændre leveringstiden for de enkelte produkter på. Den seneste leveringsdato for et produkt er afgørende for, hvornår din ordre ankommer.

Når du bestiller noget hos os, sender vi med PostNord. Ønsker du det leveret til dit hjem, er du ikke er der når fragt manden kommer, anbefaler vi at tilmelde dig modtagerflex på PostNords egen hjemmeside. Det giver dig en personlig aftale med dem. Ellers er det fragtmandens vilkår og betingelser, der gælder.


Bestilte du en pakke, som blev leveret til et andet sted?
Hvis du opdager, at din pakke er blevet leveret til et andet pakkecenter eller en anden pakkeboks, end du har bestilt den til, skyldes det, at den, du bestilte den til, er fyldt op. Transportøren vil forsøge at levere pakken et sted i nærheden, hvis der ikke er plads i den, du har valgt.