J.P Sauer & Sohn

J.P Sauer & Sohn

3 minutter Sauer historie - J.P Sauer & Sohn

J.P Sauer & Sohn har i 268 år produceret våben af høj kvalitet. Deres produkter er kendetegnet ved kompromisløs kvalitet, yderste præcision og tidløs skønhed, der har inspireret generationer til at gå på jagt. Virksomheden er anerkendt som en af de førende producenter på verdensplan blandt jægere

Deres arv er bygget på ærligt arbejde udført af ansvarlige mennesker, der er stolte af at forpligte sig til deres rødder, og at altid stræbe efter innovation og bevare det bedste.

Filosofien bag JP Sauer og Sohn

Sauers filosofi er en filosofi baseret på engagement og passion. Dette kan ses gennem deres våben fra 1898 tallet, hvor hver mekanisk detalje med kunstfærdigt design skaber følelser. Deres forfædre levede fuldt ud op til disse værdier, indtil de lagde fundamentet for det, vi kender i dag.

Nu som dengang er Sauer jagtvåben ikke et midlertidigt fænomen - de er blevet forfinet og perfektioneret gennem årene. Virksomheden blev etableret i 1751, da Lorenz Sauer begyndte at arbejde med pistoler og senere producerede de kanoner.

Kort efter flyttede han til Suhl, hvor hans ekspertise blev brugt til at fremstille jagtvåben. Disse våben der er blevet brugt i generationer på grund af dens elegante design. Jagtvåben fra JP Sauer er pålidelig under stort set alle forhold, selv under barske vejrforhold som regn og sne.

J.P Sauer & Sohn er perfektion

Tilbehør som f.eks. kikkerter, der JP Sauers fortræffelighed, og jægere folk fra hele verden, der bruger dem i dag ligesom for flere århundreder siden, hvilket gør det til mere end blot et tilbehør, men snarere en del af ens livsstil, der understreger, hvordan man jager bytte gennem enkelhed i hjertet, men elegance i formen, der altid opretholder høje standarder, der opfylder kriterierne for jagt.

  1. I løbet af det sidste århundrede har J.P Sauer & Sohn skrevet historie inden for våbenproduktion. Nogle af deres mest bemærkelsesværdige produkter omfatter:
    1) Den legendariske Meisterwerk fra slutningen af det 19. århundrede
  2. Første næsten helt maskinproducerede dobbeltløbet haglgevær "Reiher" i 1925
  3. Første over og under Sauer og Sohn haglgevær fra 1933, var succesfuldt og et meget populært produkt. Det var skabt i samarbejde med andre våbenproducenter  i løbet af 1960'erne til 1990'erne.

Husk du altid kan finde vores udvalg af våben fra JP Sauer her.
Tak fordi du tog dig tid til at læse lidt om deres historie. I denne ånd og på vegne af
J.P Sauer & Sohn ønsker vi dig en god jagt.